Welk kerstcadeau geef jij een echte racer

Nu het November is denken veel mensen aan de komende maand, want de komende maand vieren we continu feest. Of het nu Sinterklaas is of Kerst is dat je viert. Het wordt de leukste tijd van het jaar! Maar de leukste tijd van het jaar gaat wel gepaard met cadeautjes! Het assortiment cadeautjes is tegenwoordig enorm groot en soms zal je niet meer weten wat je moet halen. Wees echter gerust, want in dit artikel vertellen wij wat je het beste aan een extra racer voor kerst kan geven. Je mag nu nog niet bekend zijn met de termen losi en axial, maar na dit artikel weet jij precies welke van de twee jouw racer wilt.

Losi

Losi is een RC auto. Dat betekent dat hij radiografisch bestuurbaar is. RC auto’s zijn ideaal voor racers, omdat deze het gevoel geven alsof je een echte professionele coureur bent op de racebaan! Een RC auto is een radiografische bestuurbare auto die snelheden van 100 kilometer per uur bereikt. Hiermee kan je enorm vette manoeuvres maken en wilde race fanaat zou dat nou niet willen.

Een Losi is daarbij een radiografische bestuurbare auto die compleet is. Dit betekent dat hij niet in elkaar gezet hoeft te worden, hij is al sterk gebouwd. Ongeacht dat de auto compleet is, is het merk Losi erg betrouwbaar, doordat je gemakkelijk de onderdelen kan vervangen indien dit nodig is. Mocht je hulp nodig hebben bij het vervangen van de onderdelen van je Losi, dan kan je deze ook terugsturen en door een professional laten vervangen of maken. Wil je meer informatie over het Losi model radiografisch bestuurbare auto? Dan kan je contact opnemen met een specialist van TopRC. Ze helpen je graag om het juiste model radiografisch bestuurbare auto te vinden.

Axial

Is Losi niet het model voor jou? Kijk dan eens naar het merk Axial. Axial is voor sommigen een vrij nieuw merk als het gaat om het model bouwen van radiografisch bestuurbare auto’s. Maar dat betekent echter niet dat Axial niet sinds 2005 enorm goede RC auto’s levert. Axial heeft een breed assortiment aan radiografisch bestuurbare auto’s. Je kan onder andere kiezen uit crawlers, rockracers en scalers. Dit is echter maar een klein deel van het assortiment dat ze hebben. Hoe dan ook zien Axial RC auto’s er enorm geweldig ui, terwijl ze ook enorm veelzijdig zijn. De hoge kwaliteit materialen die Axial gebruikt dragen ook bij aan de populariteit van het merk.