Van Gils Automotive Nootdorp

Van Gils Automotive in Nootdorp
Spiegelstraat 6
2631RS Nootdorp
Bel ons op: 703836357
Meer informatie vind u op: www.vangilsautomotive.nl
Of mail naar: 

Auto slopen voor een goede prijs bij Van Gils Automotive in Nootdorp

Vaak wordt gedacht dat een sloopauto een auto is door een groot ongeluk of een brand onbruikbaar is geworden. Echter is dit een breed begrip waar ook oude auto’s onder kunnen vallen die het verder nog prima doen maar geen restwaarde meer representeren. Ook voor dit soort auto’s kost het herstellen van de auto meer dan de waarde. Bovendien is het goed mogelijk dat je zelfs je oude auto niet meer verkocht krijgt via sites zoals Marktplaats. In dat geval kun je het beste kiezen voor een autosloopbedrijf zoals de onze. Wij zorgen er niet alleen voor dat zoveel mogelijk onderdelen van de auto opnieuw gebruikt worden, maar je ontvangt ook nog eens een mooie prijs voor je oude auto. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken.

Kies voor autosloperij Van Gils Automotive in Nootdorp

Als je de hulp nodig hebt van een autosloperij, kun je altijd terecht bij Van Gils Automotive in Nootdorp. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom je de diensten van een sloperij kunt gebruiken. Bij ons kun je zowel terecht voor het slopen van de auto als het laten demonteren van de auto. Wij zijn dus een sloperij en demontagebedrijf in één. Elke dag zijn er duizenden mensen die hun auto naar de sloop brengen. In sommige gevallen kan het brengen van de auto naar een sloopbedrijf de beste oplossing zijn. Hieronder vertellen we je meer over wanneer je jouw auto het beste naar de sloop kunt brengen en wat we voor jou kunnen betekenen.

Autodemontage van Gils Den Haag

Waarom breng je jouw auto naar Van Gils Automotive in Nootdorp?

De autosloperij: vele mensen kennen het, maar de meeste mensen willen er geen gebruik van maken. Veelal moet je jouw auto hier naartoe brengen als deze niet meer voor regulier gebruik geschikt zijn. Dit is veelal het geval nadat er een ongeluk heeft plaatsgevonden. Maar het kan ook zijn dat bijvoorbeeld de accu van je elektrische auto in brand is gevlogen. Ook in dat geval kun je een auto niet meer door verkopen en kun je er beter voor kiezen om de auto naar de sloop te brengen. Bij Van Gils Automotive in Nootdorp kun je zowel terecht met auto’s die op fossiele brandstoffen rijden als met elektrische auto’s.

Het kan ook zijn dat je nog beschikt over een oude auto die je getracht hebt om te verkopen. Soms heb je beet, maar andere keren raak je jouw auto aan de straatstenen niet kwijt. Je hebt van alles geprobeerd, van Facebook tot aan Marktplaats, maar niemand wil je oude auto. Toch vind je het misschien zonde om deze auto naar de sloop te brengen, want dit voertuig doet het nog prima. Tegelijkertijd moet je nog wel wegenbelasting betalen en waarschijnlijk betaal je ook nog premie voor de verzekering van deze oude auto. Is daarnaast ook nog de APK verlopen, dan kan het beter zijn om de oude auto naar een gespecialiseerd sloopbedrijf te brengen. In dat geval zit je bij Van Gils Automotive in Nootdorp helemaal goed. Dit lijkt zonde, maar in veel situaties is dit het beste alternatief om voor te kiezen.

Wegen de kosten op tegen de baten? Dat is wat je jezelf moet afvragen als je over een dergelijke oude auto beschikt. Ook dan kun je kiezen om je auto naar een sloopbedrijf te brengen. Nog altijd denken veel mensen dat een autosloperij het meest geschikt is voor wrakken die totaal niet meer bruikbaar zijn. Natuurlijk kun je in dat geval ook bij ons terecht, maar het is niet zo dat we alleen maar auto’s slopen die compleet door de mangel zijn gehaald. Ook auto’s die zo oud zijn dat ze in feite geen enkele (rest)waarde meer bezitten kunnen naar ons gebracht worden. Zonder restwaarde is het ook op de tweedehands markten moeilijk om een auto aan de man te brengen. Dit terwijl je toch nog vast zit aan kosten zoals belasting. In dat geval kun je beter kiezen voor ons bedrijf.

Wat kan Van Gils Automotive in Nootdorp voor je betekenen?

Wist je dat het weg brengen van je auto naar een sloperij je ook nog wat kan opleveren? Vele auto’s, waaronder oude auto’s en licht beschadigde auto’s, bezitten nog onderdelen die van pas kunnen komen. Daarom is het prima mogelijk dat je oude auto je nog wat geld oplevert. Het verwijderen van prima werkende onderdelen wordt ook wel demonteren genoemd. In feite wordt je oude auto eerst uit elkaar gehaald. Hierbij wordt altijd een standaard proces gevolgd. Ten eerste worden alle vloeistoffen verwijderd.

Alle onderdelen die nog van nut kunnen zijn worden gedemonteerd. Daarnaast wordt alles wat gerecycled kan worden ook daadwerkelijk gerecycled. Dit doen wij altijd, onder meer omdat het beter is voor het milieu. Daarom levert je oude auto je in feite altijd wel een bedrag op. Hoe hoog dit bedrag is, hangt af van diverse factoren. Je hebt altijd de optie om een bedrag aan te nemen of te weigeren.

Kan ik met mijn elektrische auto terecht bij Van Gils Automotive in Nootdorp?

Jazeker, ook met je elektrische auto kun je gewoon terecht bij onze sloperij. Er kunnen diverse redenen zijn waarom je jouw auto naar ons bedrijf bent, zo ook als het gaat om een elektrische auto. Omdat elektrische auto’s relatief nieuw zijn, gaat het veelal om auto’s die om wat voor reden dan ook beschadigd zijn geraakt. Dit wil echter niet betekenen dat de auto geen bruikbare onderdelen meer bezit. Een elektrische auto levert altijd een goed bedrag op. Dat vinden wij wel zo eerlijk. Hierbij pakken we het slopen op eenzelfde manier aan als bij auto’s die gebruik maken van fossiele brandstoffen.

Het milieu is belangrijk voor ons. Mocht je een elektrische auto rijden, dan zien we meteen dat je in dit opzicht het met ons eens bent. Daarom wordt bijna elk onderdeel van een auto wel gerecycled bij ons. Soms kan het gaan om specifieke onderdelen, maar ook het ijzer waarvan een auto is gemaakt wordt over het algemeen bij ons gerecycled. Zo pakken wij het slopen van een auto op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier aan. Dit geldt zowel voor elektrische wagens als auto’s die nog wel gebruik maken van fossiele brandstoffen. Wij hebben het milieu hoog in het vaandel staan. Ook dit is een reden om voor Van Gils Automotive in Nootdorp te kiezen. Bekijk snel op onze site wat er mogelijk is.

Meer informatie vind u op de website van

Neem contact op met Van Gils Automotive via de telefoon op: 703836357. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Van Gils Automotive op: Spiegelstraat 6 2631RS Nootdorp.