Vraag en antwoord

Home Vraag en antwoord

Hoe lang duurt het voordat ik offertes ontvang?

Normaal gesproken ontvangt u binnen 24 uur al meerdere offertes. Na 2 dagen heeft u genoeg offertes om een goede keuze te maken.

Hoeveel bespaar ik via Automaker.nl?

Uit ervaring weten we dat u via Automaker.nl tot 50% kunt besparen op reparatie- en onderhoudskosten. Door te vergelijken kunt u telkens de beste deal vinden. En omdat veel garages hun eigen prijzen bepalen, kunt u op elk soort onderhoud of reparatie weer opnieuw besparen.

Hoeveel offertes kan ik verwachten?

Het aantal offertes dat u kunt ontvangen hangt af van het aantal aangesloten garages in uw regio. Daarnaast zijn sommige garages merkenspecialisten. U ontvangt alleen offertes van garages die de werkzaamheden aan uw auto kunnen uitvoeren en de tijd hebben om uw aanvraag binnen korte tijd op te pakken.

Ik krijg geen e-mails met offertes, hoe kan dat?

Het kan zijn dat uw mailbox onze e-mails voor spam aanziet. Controleer dit in uw map ‘ongewenst’. Indien u er niet uitkomt, kunt u altijd contact met ons opnemen via info@automaker.nl. We helpen u snel verder.

Is Automaker.nl onafhankelijk?

Automaker.nl is geheel onafhankelijk en transparant. Het is een netwerk van de goedkoopste en beste garages. Zo krijgt uw auto de beste zorg tegen een scherpe prijs.

Is een offerteprijs all-in? Of komen er nog kosten bij?

De offerteprijs is all-in. Dat betekent dat het uurloon, de onderdelen en de BTW is meegerekend. Geen verrassingen achteraf! Mocht het anders zijn dan zal een garage dit altijd vermelden.

Moet ik een account aanmaken om een reparatie te kunnen plaatsen?

Nee. U hoeft zich niet te registreren of een account aan te maken. Via het invulformulier kunt u uw reparatie aangeven en versturen. Uw offertes ontvangt u rechtstreeks in uw mailbox.

Van wat voor garages maakt Automaker.nl gebruik?

Alle aangesloten garages zijn RDW gecertificeerd. De meeste garages zijn ook bij BOVAG aangesloten. Ze werken altijd volgens de richtlijnen die uw autofabrikant stelt. Zo bent u verzekerd van vakkundige service en reparatie.

Waarom zou ik voor Automaker.nl kiezen?

Automaker.nl is zeer gebruikersvriendelijk. U kunt offertes met prijsgarantie opvragen voor alle soorten reparatie en onderhoud. Wij hebben geen vooraf afgesproken prijzen met onze garages zoals de meeste websites. Door het vergelijken van de offertes bespaart u telkens weer! U kunt uw reparatieklus op het formulier invullen en binnen 1 minuut is uw opdracht verzonden naar alle aangesloten garages in uw regio.

Naast een gebruikersvriendelijke website bieden wij ook een goede service aan onze gebruikers. Wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden. Indien u ontevreden bent over een van de bij ons aangesloten garages, nemen wij direct gepaste maatregelen. U ontvangt te allen tijde binnen 24 uur een reactie van ons (ook op zondag!).

Wat moet ik doen als ik ontevreden ben over een garage?

Hebt u een slechte ervaring met een van onze garages? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@automaker.nl of via de bel mij terug-optie. Uw reactie wordt direct in behandeling genomen. Wij willen dat al onze garages betrouwbaar zijn en goed werk leveren. Garages die niet voldoen aan onze eisen worden uit ons netwerk gehaald.

Welke autoproblemen kan ik op Automaker.nl plaatsen?

Onze garages nemen alle soorten klussen aan. Naast APK, reparatie, revisie en onderhoud bent u bij Automaker.nl ook aan het goede adres voor schadeherstellers, inbouw en montagespecialisten en tuning en stylinggarages.
U kunt dus voor al uw autoklussen bij Automaker.nl terecht.