Scratch Repair Andriessen Eindhoven

Scratch Repair Andriessen in Eindhoven
Ambachtsweg 15
5627 BZ Eindhoven
Bel ons op: 040-2481573
Meer informatie vind u op: 
Of mail naar: 

Autoschade? Je kunt terecht bij Scratch Repair Andriessen in Eindhoven

In het geval van autoschade ben je bij Scratch Repair Andriessen in Eindhoven aan het juiste adres. Gemiddeld genomen komt schade in de auto maar eens in de 3 tot 4 jaar voor. Toch is het altijd iets waar je niet op zit te wachten. Gelukkig kun je in het geval van schade al snel bij ons geholpen worden. Wij zorgen er voor dat je auto weer zo goed als nieuw is. Zo kan je voertuig er weer jaren tegenaan. Bovendien kun je bij ons terecht voor alle vormen van schade, van lichte schade tot aan heftigere vormen van schade. Schade aan je auto is niet iets waar je op zit te wachten. Het liefst wil je dit zo snel mogelijk geregeld hebben. Wij zorgen hiervoor.

Wat moet je doen in het geval van schade aan de auto?

Schade aan je auto is altijd vervelend, hoe het ook ontstaan is. Het komt gelukkig niet vaak voor, maar als het gebeurt wil je er zeker van zijn dat alles naar behoren wordt afgehandeld en dat de schade snel verholpen wordt. In dat geval zijn er een aantal stappen die je moet ondernemen. Laten we er even vanuit gaan dat een ongeval de aanleiding is voor de schade aan je auto. Mocht er sprake zijn van enorme (letsel)schade, dan kan het een goed idee zijn om de politie of een ambulance te bellen. Bij geringe schade hoeft de politie er over het algemeen niet bij betrokken te worden, zeker wanneer de betrokken partij het eens zijn over de toedracht van de ontstane schade. Over het algemeen is dit het geval.

Het is aan te raden om altijd foto’s te maken. Natuurlijk is het slim om vanuit verschillende perspectieven foto’s te maken van de schade aan je auto, maar je kunt ook foto’s maken van de plek waar de schade ontstaan is. Daarnaast dien je een schadeformulier in te vullen. Ook de andere partij dient een dergelijk formulier in te vullen. Vul dit correct in en vergeet het niet te ondertekenen. Mochten er wel verschillende perspectieven zijn op hoe een ongeval ontstaan is, is het altijd aan te raden om omstanders aan te spreken of ze getuige willen zijn. Dergelijke getuigen kunnen van groot belang zijn om te bepalen wie er aansprakelijk is.

Afhankelijk van de hoeveelheid schade, is het mogelijk dat de sleepdienst er aan te pas moet komen. In de auto heb je een groene kaart. Op deze kaart is een nummer te vinden van de alarmcentrale van je verzekeraar. Hierbij kun je terecht voor het laten verslepen van je wagen. Zij schakelen een sleepbedrijf in dat er vervolgens voor zorgt dat je auto weggesleept zal worden. De kosten zullen gedeclareerd worden bij je verzekeraar. Veel hangt af van je verzekering of je opdraait voor de kosten of niet. Eén ding waar je jezelf in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken is de schade aan je auto. Wij gaan voor je aan de slag en zorgen er voor dat alle vormen van schade hersteld worden.

Scratch Repair Andriessen Eindhoven

Met autoschade kun je terecht bij Scratch Repair Andriessen in Eindhoven

Wij staan je graag bij in het geval van schade aan de auto. Wij hebben meerdere vestigingen in Nederland, dus je kunt altijd bij ons terecht. Wij zorgen er voor dat je auto er weer zo goed als nieuw uitziet zonder dat er sporen van de schade (of de werkzaamheden) achter blijven. Onze medewerkers zijn allen professionals die hun vak verstaan. Ze hebben meerdere jaren aan ervaring en ze weten precies hoe ze elk probleem moeten aanpakken. Daarom kun je altijd op Scratch Repair Andriessen in Eindhoven bouwen. Dat is precies wat je nodig hebt in het geval van schade aan de auto.

Wanneer je als bedrijf je focust op het herstellen van schade aan de auto, worden er hoge eisen gesteld. Terecht, want niemand zit te wachten op bedrijven die er niets van bakken. Scratch Repair Andriessen in Eindhoven beschikt over alle juiste certificeringen. Je weet dus altijd zeker dat je auto bij ons in goede handen is. Hierbij beschikken we over alle certificeringen voor ieder onderdeel van het hersteltraject. Je kunt voor alle vormen van schade bij ons terecht. We worden om de zoveel tijd gecontroleerd door een onafhankelijke instantie. Je weet dus zeker dat je op ons kunt bouwen. Daarom kies je in het geval van schade aan je auto voor Scratch Repair Andriessen in Eindhoven.

Andere voordelen van Scratch Repair Andriessen in Eindhoven

De kwaliteit van het werk dat we leveren staat buiten kijf. Maar er zijn nog meer redenen om te kiezen voor Scratch Repair Andriessen in Eindhoven. Ten eerste kun je bij ons terecht voor het herstel van alle merken auto’s. Het maakt dus niet uit wat voor auto je rijdt, je weet altijd zeker dat je bij ons terecht kunt en dat we de auto voor je in orde maken. Daarnaast leveren we altijd passend vervangend vervoer voor je. De meeste van onze klanten kunnen niet zonder auto. Ze hebben geen andere manier om op hun werk te geraken of ze hebben hun auto nodig om klanten te bezoeken voor hun baan. Ook in het dagelijks leven heb je veel de auto nodig. Je wilt simpelweg niet je mobiliteit verliezen. Daarom zorgen wij altijd voor passend vervangend vervoer. Dit gaat altijd in overleg met de klant, je kunt dus vaak zelf kiezen voor wat voor auto je neemt. Hierbij moet de auto natuurlijk wel tot dezelfde klasse als je eigen auto behoren.

In het geval van schade aan je auto vertelden we al dat het in sommige gevallen nodig is om de auto weg te laten slepen. De schade aan de auto is te groot waardoor het onverantwoord is om nog met de auto te rijden. In dat geval kun je een sleepbedrijf inschakelen, maar je kunt ook gebruik maken van onze haal- en brengservice. Dit is een aanrader wanneer het niet mogelijk is om één van onze vestigingen te bereiken. Wij zullen er voor zorgen dat je auto naar onze vestiging wordt gebracht. Hierna kan begonnen worden met het herstellen van de schade aan je auto. Er is altijd wel een vestiging in de buurt te vinden die je kan helpen.

Meer informatie vind u op de website van

Neem contact op met Scratch Repair Andriessen via de telefoon op: 040-2481573. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Scratch Repair Andriessen op: Ambachtsweg 15 5627 BZ in Eindhoven.