Zo werkt het

Home Zo werkt het
Kom direct in contact met onafhankelijke, betrouwbare en betaalbare autogarages bij u in de buurt. Wij hebben voorwaarden opgesteld voor de aangesloten garages. Zodat u zorgeloos uw auto kunt laten onderhouden en repareren voor eerlijke prijzen.

Bij vragen kunt u een kijkje nemen op onze Vraag en antwoord pagina.
Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust Contact met ons op.

Zo werkt het

1. Plaats gratis uw opdracht (registreren niet nodig)

Beschrijf op het invulformulier (op de home-pagina) uw onderhouds- of reparatieopdracht. U kunt (indien nodig) tot 3 foto’s meesturen bij uw opdracht voor extra duidelijkheid voor bijvoorbeeld schadeherstel.

Alle soorten problemen, onderhoud en reparaties van alle merken auto’s kunt u plaatsen. Registratie is hierbij niet nodig. U ontvangt een e-mail zodra er een offerte wordt uitgebracht op uw aanvraag. Zo blijft u altijd op de hoogte.

2. Ontvang snel offertes met prijsgarantie

Alle aangesloten garages in uw regio krijgen bericht van uw aanvraag. U ontvangt binnen 24 uur al meerdere offertes in uw mailbox.

Het aantal offertes dat u kunt ontvangen heeft te maken met het aantal aangesloten garages in uw regio. U ontvangt alleen offertes van garages die uw aanvraag op korte termijn kunnen aannemen.

Ontvangt u geen mails in uw “Postvak in”? Kijk dan in uw map “Ongewenst”. Het zou kunnen dat onze e-mails voor spam worden aangezien. Met specifieke problemen/vragen kunt u gerust contact opnemen met een garage.

3. Selecteer de juiste garage en bespaar gemiddeld 30%

Selecteer de garage van uw keuze in de offertelijst. Deze garage zal contact met u opnemen om een werktplaatsafspraak te maken. U kunt ook zelf de garage van uw keuze contacteren.

U kunt zorgeloos besparen omdat onze garages aan onze vaste prijsgarantie voorwaarde moeten voldoen. Wanneer dit niet gebeurt kunnen wij een garage van onze site verwijderen en de samenwerking verbreken.

Al onze garages zijn erkend en werken volgens de richtlijnen die uw autofabrikant stelt. Zo bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare auto.