Waarom Automaker.nl

Home Waarom Automaker.nl

Vind de juiste garage met de beste prijs – Automaker.nl

Lees hoe wij onderhoud en reparatie betaalbaar én betrouwbaar hebben gemaakt!

De tijd dat auto onderhoud- en reparatie duur, verwarrend en vol onverwachte kosten zat, is voorbij! Met Automaker.nl kunt u gratis en snel prijzen vergelijken van onafhankelijke autogarages in uw regio. Onze aangesloten garages geven alleen offertes uit met prijsgarantie! Dus nooit meer onverwachte kosten achteraf! Besparingen van 20 tot 60% zijn geen uitzondering op reparaties als distributieriem vervangen, grote beurt, koppakking vernieuwen, koppeling vervangen etc.

Van groot tot klein onderhouds- en reparatiewerk, met Automaker.nl kunt u zorgeloos besparen!

Hoe is Automaker.nl ontstaan?
Het idee voor Automaker.nl is ontstaan door het feit dat veel autobezitters in Nederland problemen ondervinden wanneer ze met hun auto naar de garage gaan. De ene keer valt de prijs veel hoger uit dan afgesproken, de andere keer is de reparatie niet goed verricht waardoor het opnieuw moet gebeuren. Dan weer worden werkzaamheden uitgevoerd die niet noodzakelijk zijn. En ga zo maar door.

Hoe lost Automaker.nl deze problemen op?
Bij het oprichten van Automaker.nl is aan al deze punten gedacht. Wij hebben voorwaarden opgesteld voor al onze aangesloten garages, waardoor U als autobezitter beschermd bent tegen al deze vervelende situaties. Garages die onze voorwaarden schenden worden per direct uit ons bestand gehaald. Dit zijn onze voorwaarden voor aangesloten garages:

+ Prijsgarantie
Onze garages zijn verplicht u een offerte uit te brengen met prijsgarantie. In de prijs zijn alle kosten opgenomen inclusief de btw, uurloon, eventuele onderdelen en milieutoeslagen. Samengevat: de prijs die u ziet is de prijs die u betaalt! In sommige gevallen worden er prijzen opgegeven exclusief btw. Maar garages geven dit altijd duidelijk aan.

+ Alleen het nodige wordt vervangen
Onze garages weten dat een tevreden klant op de lange termijn beter is dan een eenmalige dure reparatie. Dus zullen zij u alleen adviseren om dat te vervangen wat nodig is. Het zal altijd uw EIGEN keus zijn om eventuele toekomstige reparaties direct mee te nemen.

+ Bij technische vragen staan onze garages voor u klaar
Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen de technische kennis niet hebben om te kunnen beoordelen of de te vervangen onderdelen ook echt aan vervanging toe zijn. En dus maar moeten geloven wat de garage zegt. Daarom hebben we op Automaker.nl een technische helpdesk opgezet. U stuurt uw vraag op en onze onafhankelijke technische experts adviseren u. Zodat u de juiste beslissing kunt nemen.

+ Altijd contact wanneer er onverwachte werkzaamheden opduiken
En ten slotte hebben we in onze voorwaarden staan dat garages u te alle tijde contacteren indien er onverwachte werkzaamheden opduiken. Zo kunt u altijd de beslissing nemen om dat mee te nemen of te wachten.

Hoe werkt Automaker.nl?
1. U stuurt uw reparatieopdracht in via een formulier op de Home pagina.

2. De garages in uw regio ontvangen dit. Berekenen de kosten voor uw reparatie en sturen u een offerte op maat op.

Nadat u binnen 48 uur meerdere offertes per e-mail hebt ontvangen kunt u deze gemakkelijk vergelijken. Het is eenvoudig omdat de prijs die u ziet de totaalprijs is. Dus u kunt direct uw voordeel uitrekenen.

3 U neemt contact op met de garage van uw keuze om een reparatieafspraak te maken. U kunt ook in uw offertelijst die u van ons ontvangt de garage van uw keuze selecteren. In dit geval zal de garage contact met u opnemen.

Met Automaker.nl bespaart u op uw reparatie- en onderhoudsopdrachten. U krijgt offertes met prijsgarantie van gekwalificeerde garages bij u in de buurt. Zorgeloos besparen noemen we dit!