Auto Onderhoud

Home Auto Onderhoud
U kunt bij Automaker.nl terecht voor al uw auto onderhoud en reparaties. Kies de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren en vraag gratis offertes aan van erkende garages bij u in de buurt.
Met Automaker.nl bespaart u gemiddeld 30% op uw auto onderhoud en reparatiekosten.
Grote beurt autoGrote onderhoudsbeurt

Een grote beurt moet elke 2 jaar uitgevoerd worden. Zo blijft uw auto in topconditie en voorkomt u dure reparaties. Via Automaker.nl kunt u een grote beurt uit laten voeren voor de beste prijs.

Homokineet vervangen

Voelt u een knik bij diep insturen? Dan kan het zijn dat de homokineet van uw auto aan vervanging toe is. Via Automaker.nl doet u dit voor de beste prijs.

Katalysator vervangenKatalysator vervangen

De katalysator zorgt voor minder vervuiling en beschermt daarmee het milieu. Wanneer deze los komt te zitten komt uw auto ook niet meer door de APK. Via Automaker.nl kunt u de katalysator van uw auto laten vervangen voor de beste prijs.

Remklauw vervangen
Remklauw vervangen

Een remklauw kan door roest of ouderdom vast gaan zitten. Deze kan dan niet meer genoeg remkracht leveren met alle gevolgen van dien. Via Automaker.nl vervangt u deze voor de beste prijs.

Roetfilter vervangenRoetfilter vervangen

De roetfilter beschermt het milieu tegen fijnstof. Wanneer de roetfilter vol zit of los komt moet deze vervangen worden. Via Automaker.nl vervangt u deze voor de beste prijs.