Een auto importeren? Gebruik deze tips voor een goede investering

Een auto importeren? Gebruik deze tips voor een goede investering
Steeds meer mensen kiezen ervoor een auto te importeren uit Duitsland. Auto’s uit Duitsland zijn niet alleen goedkoper, maar de markt in Duitsland is bovendien veel groter en biedt je dus veel meer keuze bij het kopen van een auto. Ben jij ook van plan een auto uit Duitsland te laten komen? Lees dan in dit artikel welke drie tips expert Dasimport.nl jou graag wil geven om de beste wagen te importeren.

Dasimport
Tip 1: doe geen concessies
De Nederlandse automarkt is klein. Dit betekent dat als je een specifieke auto zoekt en deze tweedehands aan wil schaffen, de kans groot is dat je de wagen niet kunt vinden. Ga je een auto kopen in Duitsland, dan kom je op een veel grotere automarkt terecht. Dit betekent dat je geen concessies hoeft te doen, maar gewoon de auto kunt kopen die jij echt wil hebben. Is de auto die jij wil nu even niet op de markt? Geef dan niet meteen op en ga niet akkoord met de koop van een wagen die je eigenlijk niet wil, want de kans is groot dat jouw droomauto uiteindelijk toch op de markt komt.

Tip 2: lees de papieren goed door
Het is belangrijk om precies te weten wat je naar Nederland haalt. Om een duidelijk beeld te krijgen van de auto die je wil kopen, raden experts je aan om de papieren van de auto goed door te lezen. Niet alleen de papieren die interessant lijken, maar ook de papieren die op het eerste oog niet zo belangrijk lijken. Je weet maar nooit wat je aantreft in deze documenten!

Tip 3: laat je ondersteunen door een expert
Voor een leek kan het lastig zijn om een auto uit het buitenland te importeren. Wil je zeker weten dat dit goed gaat, dan wordt aangeraden een expert te raadplegen voor ondersteuning. Het kost misschien wat meer geld om een auto te importeren met de hulp van een expert, maar uiteindelijk heb je hier zeker geen spijt van.

1 Comment. Leave new

Guy

Goed bedrijf ik heb al via dasimport een bmw laten importeren en dat ging probleemloos en bespaarde me aardig wat geld.

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *